Als scoutinggroep draaien wij volledig op vrijwilligers, geweldige krachten die deWatergeuzen maken tot wat die is! Hoewel de leden contributie betalen hebben wij geen betaalde krachten. Stafleden zijn iedere week en veel van hun vakantie dagen in de weer om voor de kinderen een fantastisch programma neer te zetten. Ook buiten deze uren wordt door leden van de staf en de besturen hard gewerkt om de boten en bijbehorend materiaal op orde te houden, of om die leuke spellen te verzinnen voor op kampen en opkomsten. Dit alles wordt gedaan vanuit hart voor de vereniging en plezier in wat we doen. 

Denkt u als ouder nu, “Wat fantastisch! Vertel me wat ik kan doen!”, dan zijn er een aantal dingen waarbij wij uw hulp goed kunnen gebruiken. Vult u het onderstaande formulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ik zou wel iets willen doen, maar heb echt geen tijd:

Wij zijn altijd op zoek naar materiaal wat u anders weg zou doen. Dit kost geen tijd of geld en u kunt het materiaal aan uw kind meegeven. Als het ingeleverd wordt bij de staf komt het goed terecht en gebruiken wij het voor spellen of onderhoud aan de boten. Voorbeelden van materiaal die u voor ons zou kunnen sparen:

  • Lege (schone) potjes, bakjes en yoghurt emmertjes voor het winterseizoen
  • Oude (thee)doeken
  • Oude overalls of kluskleding
  • Gereedschap wat u anders weg zou doen
  • Spelmateriaal (oude voet-/tennisballen, kaartspelletjes, etc.)

U wilt wel iets willen doen, vult u dan het formulier in:

=