Het is al weer een tijdje geleden dus vinden wij het weer tijd voor een bbq en omdat de vorige edities een groot succes waren durven wij het aan om op herhaling te gaan. Dus schrijf je in en doe mee! Ook deze bbq is weer voor alle leden en hun ouders, donateurs en alle behulpzame mensen die de Watergeuzen een warm hart toe dragen. Tevens een gelegenheid om weer eens gezellig met elkaar bij te kletsen over de afgelopen seizoenen en alle gebeurtenissen onder het genot van een hapje en een drankje.

De volgende vleessoorten zullen worden bereid:
Speklapje  –  2 stokjes Saté  –  Braadworst  –  Hamburger – Kippenpoot – Schaslik – vis spies of een vegetarische spies

Er zullen misschien ook mensen zijn die geen vlees eten of dingen niet lusten.  Die mensen zijn natuurlijk ook welkom en bieden wij de mogelijkheid om wat anders te bestellen. Wij zullen dan proberen deze verzoeken in te willigen.

Naast deze vleesgerechten serveren wij heerlijke salades, sauzen, stokbrood en kruidenboter.

P.S. neem wel u eigen bord, mok en bestek mee dat is wel zo handig eten.

De kosten van deze barbecue bedragen voor kinderen t/m 16 jaar € 7,50 (3 stuks vlees) en iedereen van 17 jaar en ouder €  12,50 (4 stuks vlees) per persoon. De kosten voor de BBQ dient u via pin bij binnenkomst te voldoen.

Locatie: ons wachtschip L‘Avenir, ’t kalf 19 te Zaandam

Tijdstip: vrijdag 23 juni om 17:00 tot …. ?

Meld u aan voor de BBQ via het onderstaande formulier (één formulier per persoon invullen !):

Maximaal 3 voor kinderen t/m 16 jaar, maximaal 4 voor 17 jaar en ouder. Wilt u meerdere stukken vlees van één soort, geeft u dit dan aan bij de suggesties en/of wensen.
=
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de kosten voor dit evenement. Ook als u niet komt zult u achteraf een factuur voor deze kosten ontvangen.